Välkommen till Lycksele Bilservice, din MECA-bilverkstad. Vi är branschkollega till …

Auto-Blå Lycksele

Befinner du dig i Lycksele och söker efter en erfaren och välutrustad bilverkstad som kan ta sig an stora som små problem med effektivitet och prisvärdhet?

Vi erbjuder bilreparationer och bilservice i vår bilverkstad i Lycksele.

Vi utför alla typer av bilservice och bilreparationer på alla märken av bilar och vi servar även husbil, husvagn och släp. Vi har den senaste diagnosutrustningen, bromsprovare och är ackrediterade för att släcka tvåor från svensk bilprovning. Detta innebär alltså att du bara behöver lämna bilen på ett ställe och inte beställa någon ny tid på besiktningen, smidigt och enkelt.

Vi är ackrediterade för AC och branschkollega till Auto-Blå.Vi är en professionell allserviceverkstad som utför reparationer och service på alla vanliga förekommande bilmärken och årsmodeller. Vi servar också både husbil, husvagn och släp. Vi är ackrediterade för att släcka 2:or från svensk bilprovning. Vi är även ackrediterade för att serva och fylla AC-system. Hos oss kan du dela upp din betalning upptill 24 mån räntefritt med ett Mecakort. Hör av Dig till oss med Dina problem så ska vi försöka hjälpa till. Vi försöker att se möjligheten i problemen inte bara problemet. Vi är branschkollega till Auto-Blå i Lycksele.

Serva bilen nu

Boka din Meca Assistansservice hos oss. Vi servar bilen - alla välkända bilmärken.

Att byta en reservdel eller serva bilen samtidigt som att förstå vad som gäller för just din bil kräver utbildning, mer utbildning och ännu mer utbildning. Vi som MECA-mekaniker arbetar med alla märken och modeller, vilket ger oss erfarenhetsbaserad kunskap utöver den kunskap vi har fått vi genom MECA:s teknikerskola som har utbildat oss i bilens system, mekaniska såväl som elektroniska. 

Boka din service nu