Välkommen att kontakta Lycksele Bilservice – din Meca verkstad när du behöver hjälp med att …

Släcka 2:or – Besiktningsanmärkning

Har du fått besiktningsanmärkning i form av en 2:a på bilbesiktningen så behöver du inte boka en ny tid och åka tillbaka dit igen för att få dina brister godkända. Vi på Lycksele Bilservice är ackrediterade och kan åtgärda dessa fel och samtidigt rapportera in dem till Transportstyrelsen, det vill säga åtgärda dina besiktningsanmärkningar genom att släcka 2:or i protokollet och därmed förvandla dem till 1:or. Du lämnar alltså oss med en godkänd och körklar bil.

Vi tar hand om fel och brister på både utsidan och insidan av bilen, till exempel lampor och dörrar. Även besiktningsanmärkning på fjädring, bromsledningar och styrsystem kan vi åtgärda direkt.

  • Lycksele Bilservice är en Meca Car Service verkstad.
  • Vi är en kontrollerad bilverkstad och finns i Lycksele.

Tveka inte att ta kontakt med oss när ni behöver hjälp med att släcka 2:or.

Vår personalstyrka är kompetent och har ett genuint intresse för yrket. Utbildning sker fortlöpande för att följa marknadens behov.

släcka 2:or, släcka tvåor, besiktningsanmärkning, Lycksele

Serva bilen nu

Boka din Meca Assistansservice hos oss. Vi servar bilen - alla välkända bilmärken.

Att byta en reservdel eller serva bilen samtidigt som att förstå vad som gäller för just din bil kräver utbildning, mer utbildning och ännu mer utbildning. Vi som MECA-mekaniker arbetar med alla märken och modeller, vilket ger oss erfarenhetsbaserad kunskap utöver den kunskap vi har fått vi genom MECA:s teknikerskola som har utbildat oss i bilens system, mekaniska såväl som elektroniska. 

Boka din service nu